Site icon iAnatropi.gr

Αιμοδοσία Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών.

Κοινοποιήστε

Την πρώτη τακτική αιμοδοσία για το 2023 πραγματοποίησε τη Κυριακή 19 Μαρτίου στην αίθουσα εντευκτηρίου των γραφείων του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αχαρνών απευθύνοντας πρόσκληση σε μέλη και φίλους για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος επ’ ωφελεία συνανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

“Η ικανοποιητική προσέλευση και η διάθεση των αιμοδοτών του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών για προσφορά, αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους μας στους φίλους γυναίκες και άνδρες, κυνηγούς και μη, με την υπόσχεση για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια εθελοντισμού και προσφοράς μας στη κοινωνία” τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Τυχερός της κλήρωσης που ακολούθησε μεταξύ των αιμοδοτών ως μικρή επιβράβευση στους συμμετέχοντες μιας γενικής άδειας θήρας αναδείχθηκε ο συνάδελφος Παντελάκης Χριστόφορος.

Παράλληλα, μια ολοκαίνουργια καραμπίνα BENELLI MONTEFELTRO COMFORT παρέλαβε από τα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών ο μεγάλος τυχερός της λαχειοφόρου αγοράς κ. Βασίλης Γαλάνης που κληρώθηκε στις 11/01/2023 στην εορτή κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών ευχόμαστε στον συνάδελφο καλές και ασφαλείς εξορμήσεις με όμορφες κυνηγετικές στιγμές.

 

Exit mobile version