Υλικά
9 μεγάλες πράσινες πιπεριές
250 γραμ. κριθαράκι
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
2 πιπεριές κέρατο κομμένες σε ροδέλες
300 γραμ. γραβιέρα τριμμένη
150 γραμ. μίξη από κασέρια
½ κούπα λάδι
1 κύβο Knorr ζωμό κότας ( ζελέ)
1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια στραγγισμένο
10 φέτες μπέϊκον σε κομμάτια
αλάτι – πιπέρι – πάπρικα
το ανάλογο νερό
Δείτε τη συνταγή εδώ :
https://cookhome.gr/2021/08/31/gemistes-piperies-me-kritharoto-baycon-manitaria-and-graviera/