10 Μαΐου, 2025

Η Ανατροπή στην Ενημέρωση!

Expand search form

Αύξηση της τάξης του 10% στο χύμα παγωτό και 200% στη σοκολάτα

Όλες οι κατηγορίες: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Κοινοποιήστε

Με αφορμή την αυξημένη τιμή του παγωτού, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ», με τους δημοσιογράφους Στέλλα Γκαντώνα και Θανάση Φουσκίδη, ο Ιωάννης Γλύκου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδας.

«Το χύμα παγωτό έχει πάρει μια αύξηση σε σχέση με πέρυσι της τάξης του 10%, η οποία οφείλεται στην αύξηση των πρώτων υλών και στην ενέργεια που δεν έχει πέσει. Η απλή μπάλα παγωτού ξεκινάει από τα 2 μέχρι 3 ευρώ», είπε αρχικά ο κ. Γλύκου.

«Έχουμε χάσει την μπάλα, κάθε εβδομάδα αγοράζουμε με άλλες τιμές. Από πέρυσι τα Χριστούγεννα η αύξηση που έχει πάρει η σοκολάτα είναι 200%», σημείωσε.

Προηγούμενο Άρθρο

Xειροπέδες σε δύο άτομα για παράνομη αγοραπωλησία αρχαιοτήτων στον Άλιμο

Επόμενο Άρθρο

Αυτός είναι ο 37χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της 16χρονης στην Πάτρα

Μπορεί να σου αρέσει επίσης …

Από σήμερα οι αιτήσεις για το Εξοικονομώ 2023

Κοινοποιήστε

ΚοινοποιήστεΣήμερα Δευτέρα ξεκινά η υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2023», στην πλατφόρμα https://exoikonomo2023.gov.gr, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Στο πρόγραμμα, προϋπολογισμού 300 εκατ. ευρώ, από […]

Airbnb: Έρχονται αλλαγές και περιορισμοί – Τα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση

Κοινοποιήστε

ΚοινοποιήστεΗ κυβέρνηση σκέφτεται να επιβάλει όρους στη λειτουργία των Airbnb προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος στην αγορά ενοικίων. Οι περιορισμοί που εξετάζονται περιλαμβάνουν τον περιορισμό του αριθμού των ακινήτων που μπορεί […]

Σκρέκας: Πέντε ακόμη πολυεθνικοί όμιλοι στο μικροσκόπιο της ΔΙΜΕΑ για αθέμιτη κερδοφορία

Κοινοποιήστε

ΚοινοποιήστεΠέντε ακόμη πολυεθνικοί όμιλοι καταναλωτικών προϊόντων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά ελέγχονται από τη ΔΙΜΕΑ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηρείται η νομοθεσία που αποτρέπει αθέμιτη κερδοφορία. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων […]