«Μα τι παράγουμε πια στην Ελλάδα;», είναι μια μάλλον συνηθισμένη ερώτηση που διατυπώνεται σε συζητήσεις μεταξύ τυρού και αχλαδίου. «Μπίρα!», θα πρέπει να είναι η αυτονόητη απάντηση, όχι επειδή στη χώρα μας δεν παράγεται τίποτε άλλο, αλλά επειδή στο δημοφιλές ποτό (που σίγουρα θα έχουν μπροστά τους οι συνομιλητές) οι Ελληνες έχουμε γίνει εξπέρ.
Γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από τα περισσότερα από 400 brands ελληνικής μπίρας και τις περισσότερες από 70 μικροζυθοποιίες σε κάθε γωνιά της χώρας.





