iAnatropi.gr

Η Ανατροπή στην Ενημέρωση!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουκέτο σε 25 καταστήματα ΕΛΤΑ από τις 10 Ιουλίου

Κοινοποιήστε

Η διοίκηση των ΕΛΤΑ προωθεί ένα πλάνο αναδιοργάνωσης που θα έχει ως αποτέλεσμα το κλείσιμο 25 καταστημάτων από τις 10 Ιουλίου

Πιο συγκεκριμένα τα καταστήματα που κλείνουν είναι τα εξής:

Κοκκινιάς, Καλυβίων Θορικού, Αμφιθέας (Π. Φαλήρου 2), Αγίων Αναργύρων, Αγίας Τριάδας Αργολίδας, Πάτρας 4, Ερυθρών Αττικής, Ελευθέριου Θεσσαλονίκης, Δεριγνύ στην Αθήνα, Αργυρούπολης, Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, Κορυδαλλού, Κοντόπευκου, Κολωνακίου, Κηφισιάς (Κέντρο), Κάτω Πατησίων (ΑΘ. 42), Καμινίων, Καλλιθέα 3, Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, Ελληνορώσων, Βυτίνας Αρκαδίας, Νοσοκομείου Ρίου, Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας, Νέας Ιωνίας Βόλου και Νεάπολης Νίκαιας.

Ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ, Γρηγόρης Σκλήκας, έχει αποστείλει επιστολή στους εργαζόμενους ενημερώνοντάς τους για την ανάγκη αναδιοργάνωσης της εταιρείας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την αύξηση της αποτελεσματικότητας της. Το πλάνο αυτό έχει σχεδιαστεί από εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες των ΕΛΤΑ και θα υλοποιηθεί σε διάστημα 18 μηνών.

Οι στόχοι του πλάνου περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός ενοποιημένου και εκσυγχρονισμένου δικτύου καταστημάτων σε όλη τη χώρα, την ενίσχυση της παρουσίας των ΕΛΤΑ σε σημαντικές περιοχές και στον τομέα των ταχυμεταφορών μέσω συνεργειών με την ΕΛΤΑ Courier. Στόχος είναι επίσης η αύξηση της εξυπηρέτησης και της εμπειρίας των πελατών, καθώς και η περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας. Παράλληλα, η διοίκηση δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ποιες είναι οι προβλέψεις για τους εργαζόμενους που απασχολούνται στα καταστήματα που θα κλείσουν. Με αυτές τις ενέργειες, τα ΕΛΤΑ επιδιώκουν να μετατραπούν σε μια σύγχρονη και ανταγωνιστική εταιρεία ταχυδρομικών υπηρεσιών, προσαρμοζόμενη στις ανάγκες της αγοράς και εστιάζοντας στη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει.