Σήμερα ταξιδεύουμε για φαΐ στην Ασία και θα φτιάξουμε τη δική τους κρέπα με κοτόπουλο. Για τη ξεχωριστή αυτή συνταγή θα χρειαστούμε:
- 6 Κρέπες
- 4 στήθη κοτόπουλου
- 50 γρ. (3 κουτ. σούπας) καλαμποκέλαιο
- 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα καρύδας
- 2 κουτ. σούπας κάρυ
- 100 γρ. (1 τεμάχιο) κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Κόβετε το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες και το κρεμμύδι σε κομματάκια.
Ζεσταίνετε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι. Προσθέτετε το κοτόπουλο και ψήνετε για 5-10 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Βάζετε το γάλα καρύδας, το κάρυ, αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζετε για 5 λεπτά.
Γεμίζετε τις κρέπες και τις ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά.



